Unge – præstation, eksamen, sociale relationer

At være ung i dag kan være svært, for der stilles så mange krav, og mange føler sig pressede. 

Ikke alle kan klare presset og desværre resulterer det i, at flere og flere unge føler sig stressede. Følgevirkningen kan være udeblivelse fra skolen, mavesmerter, angst, depression, mens andre ender med en diagnose.

Sådan skal deres ungdom ikke være! Derfor ligge børn og unge mig særligt på sinde. Det er så vigtigt at deres selvværd og selvtillid styrkes, så de kan se egne kompetencer og muligheder, og få et dejligt fyldestgivende liv.

Her kan kinesiologi være en stor hjælp. Jeg oplever ofte unge sige, at nu orker de ikke mere snak, de orker ikke at skulle fortælle om, hvordan de har det eller mærke dem selv. Det har de prøvet, og det har ikke hjulpet.

Hos en kinesiolog behøver man ikke sige noget, for ved hjælp af muskeltesten, får jeg al den information, der er nødvendig, for at de kommer i balance igen. Men ofte oplever jeg, at de unge taler som et vandfald, for muskeltesten hjælper med de rigtige stikord, så de får lyst til at fortælle. De har nemlig meget på sinde, men føler ofte, de bliver misforstået.