Kinesiologi på dyr

Jeg arbejder ikke kun med mennesker, men også med dyr.

Det foregår stadigvæk ved hjælp af kinesiologisk testning, men jeg tester ikke på dyret. I stedet for tester jeg på ejeren eller en anden person, som derved agerer surrogat for dyret. Jeg tester ubalancer frem, og hvordan disse skal udbedres. Selve afbalanceringen foregår dog på dyret.

Afbalanceringen foregår altid hjemme hos dyret i vante og trygge omgivelser.

Jeg tester altid, om der er brug for kosttilskud, homøopatisk medicin eller andet til at støtte op.

Jeg startede  med at arbejde på mine egne dyr:

 

Vores vædder, som brød ud og foråd sig i korn. Alle forventede, den ville dø af af sin overspisning, som virker som gift i de mængder. Men efter daglige små behandlinger gennem en hel uge rejste han sig endelig op, og maven kom til at virke upåklageligt igen.

Lars Frederik modtager behandling

Vores elskelige hest er en shetlandskrydsning, som ikke tåler det gode kløvergræs om foråret, som vi har til fårene. På Shetland er græsset helt anderledes end her. Hesten blev forfangen og var virkelig dårlig efter den havde været på græs i lidt for lang tid. Maven var slået i stykker, og han var fuldstændig stiv i benene, så han dårlig kunne gå. Nu får han hvert forår en forebyggende kur fra Vetcur. Det har betydet, at han igen tåler græs uden at blive dårlig, selv om vi har ladet ham gå lidt for længe på folden med græs.

Se hvad Line skrev om behandlingen af sin hest, læs med her og scroll ned til “hest med astma”

Vores dejlige hund, som pludselig fik et traume overfor fremmede mænd, fordi 2 mænd uforvarende havde gjort den bange. Den er stadig sky, men ingenting i forhold til tidligere, hvor den gemte sig, når der kom mænd, den ikke kendte.

 

I dag kører jeg også ud og hjælper dine dyr.

Jeg er blevet forhandler af Vetcurs produkter. Er du interesseret i nogle af deres produkter, så kontakt mig her

Red.-20131230_1024