Sundhedsordning

Hvem er den vigtigste i en virksomhed? Medarbejderne vil nogen sige, mens andre mener chefen. Jeg siger dem alle. Derfor gælder sundhedsordningen “genvejtilsundhed” alle i virksomheden.

Vil du som chef gerne tilbyde dine medarbejdere noget ekstra, så de føler sig sete og værdsatte?

Vil du som chef gerne have mere motiverede medarbejde med færre sygedage?

Så er sundhedsordningen “genvej til sundhed” måske noget for dig. Her kan du tilbyde dine medarbejdere med arbejdsrelaterede skader, sygdomme, lidelser og slid behandlinger med kinesiologi. Endnu bedre er, at ordningen også omfatter forebyggelse, så skaden kan tages i opløbet inden en sygemelding.

“Genvej til sundhed” gælder for alle typer virksomheder også enkeltmandsvirksomheder.

Læs mere om sundhedsordningen her

 

Sundhedsordningen er godkendt af Skat, og den er fradragsberettiget for virksomheden og skattefri for medarbejderen. Der behøves ikke lægeerklæring, idet det alene er mig, som afgør, om ordningen kan bruges i de enkelte tilfælde.

Ønsker du en sundhedsordning i virksomheden, foregår det rent praktisk ved, at virksomheden indgår en skriftlig aftale med mig, og aftalen kan opsiges med en måneds varsel. Det er gratis at indgå aftalen, der betales kun for de faktiske behandlinger.

Sundhedsordningen dækker f.eks. hovedpine, smerter i skulder, arme, nakke, ryg, musearm, tennisalbue, seneskedehindebetændelse.

Ønsker du at indgå en aftale eller ønsker du bare at vide mere, så kontakt mig her