Børn og kinesiologi

Intet er mere hjerteskærende, som når ens barn ikke trives. Hele familien påvirkes af det. Man er parat til næsten hvad som helst.

Uanset om det skyldes fysiske eller psykiske udfordringer, diagnoser, udvikling, indlæring så er kinesiologi et godt valg til dit barn. 

Børn bliver lige så stressede som voksne, og kan få nøjagtig samme symptomer som voksne med stress, som f.eks. ondt i maven, hovedpine, søvnproblemer. 

Der stilles mange krav til børn i dag, og de bliver hele tiden testet og skal gerne være som normen. De har en lang dag væk fra hjemmet, og har svært ved at kapere alle de indtryk, livet byder på.

Der er mange sensitive børn i dag, som slet ikke trives med 28 i klassen, larm og ballade, en lang skoledag uden tid til leg. Mange mangler ro til dem selv hjemme. Hos mig får de redskaber med hjem, så de bedre kan være i hverdagen.

Jeg ser også flere, som ikke tåler bestemte fødevarer. Det kan resultere i eksem og dårlig mave. Her tester vi de fødevarer frem, som barnet ikke tåler. De kan så undlades i kosten for bagefter at arbejde med, at barnet igen kan tåle denne fødevare.

Mange børn i dag har allergi og astma. Hvis barnet ikke allerede er blevet testet hos lægen, tester jeg frem, hvilket allergen barnet er overfølsomt overfor og arbejder med stressen, der er forbundet med dette allergen.

Børn har ingen fordomme overfor kinesiologi, de lægger sig på briksen med et åbent sind og mange børn kan mærke, der sker noget. Efter en behandling er barnet tit træt, og mange får røde ører. Det tager jeg som et godt tegn, fordi der er blevet ommøbleret på energi, tanker og følelser, og det sætter gang i en proces.

Børn i alle aldre kan afbalanceres.  Små børn har legetøj med på briksen, og der er altid tid til at vente og høre på barnet. Det skal nemlig være en god oplevelse for alle.

Nogen gange kan det være nødvendigt også at få mor eller far på briksen. Hvis de er meget påvirket af barnets mistrivsel, kan det være vigtigt også at fjerne den stress, de har. 

 

Engang sagde en lille pige efter en afbalancering: jeg bliver helt glad inde i hjertet.

 

Læs mere om “barn mistet sit selvværd” og “barn med ondt i maven” her