Klienthistorier

Sofie skriver:

Da jeg mødte op hos Kinesiologen første gang kom jeg med en konstant fornemmelse af at have en klump i halsen, uden reelt at have det.

Men under første behandling bemærkede jeg hvordan den generende fornemmelse i halsen lige pludselig aftog, så der var ingen tvivl om at, i det øjeblik det skete gav det mig troen tilbage på at jeg nok skulle få det bedre, og ikke mindst blive i stand til at klare hverdagen med overskud igen.

For mig er der ingen tvivl om at kinesiologien har hjulpet mig meget mere end medicin nogensinde ville have kunne klare, i og med at kroppen er kommet mere i balance, og ved Jettes hjælp har kroppen kunne helbrede sig selv.

Jeg er fortsat kommet ved Jette efter behov, da jeg føler det er noget der hjælper mig, der går dog længere mellem besøgende. Hvis der skal ske ændringer i forhold til at skifte arbejde (Kontorelev), og jeg har følt en nervøsitet i kroppen over hvordan jeg nu skal klare det, har jeg benyttet mig af Jette for at berolige mig selv, velvidende om at det så efterfølgende nok skal gå alt sammen efter en behandling.

Angst og en fornemmelse af en klump i halsen.

Margit skriver:

Allerførst tusind tak for en helt fantastisk behandling d. 6. Det er helt vildt! Nu er jeg sikker på, at jeg er på rette vej – det var virkelig en kanon oplevelese.

Senere skriver Margit:

Nu føler jeg, at jeg er på vej ud af den tunnel, jeg har befundet mig i det meste af mit liv – det er som om brikkerne i mit puslespil lige så stille bliver lagt på plads nu, i den rigtige rækkefølge. Det er en nænsom, men utrolig effektiv måde at få løsningerne på sine problemer serveret på.

På et tidspunkt under den første behandling tænkte jeg lige pludselig, at jeg jo bare skulle slappe af – jeg skulle ikke prøve at huske noget, prøve at finde ud af, hvornår problemerne begyndte, og hvad jeg mente, årsagen var osv. osv. – fordi min arm svarede jo! Det var simpelthen en befriende oplevelse

Stress, udbrændt og problemastikker fra barndommen.

Vi stod i en situation, hvor vores yngste søn Malte, havde mistet livsglæden. Han havde eller altid været en enormt glad dreng med et glimt i øjet og en dejlig form for humor.

Hans selvværd var højt og selvtillid ligeså. Når man som forældre ser ens barn skifte personlighed på den måde, føler man sig meget magtesløs.

Tanken om hjælp fra en kinesiolog kom dog hurtigt, da vi et par år tidligere havde haft gode erfaringer med en sådan behandling (til storebror)

Efter tre behandlinger ved Jette har vi fået den “gamle” Malte tilbage med livsglæde og humor.

Forældre til Malte (Malte er ikke drengens rigtige navn)

Barn mistet sit selvværd.

Jeg valgte at komme til Jette, dels på grund af at alt andet jeg har prøvet ikke rigtig for alvor virkede og dels af nysgerrighed.

Fra første besøg mærkede jeg en lettelse og Jettes ro og menneskelige professionalisme smitter, så man nærmest øjeblikkeligt slapper fuldstændig af, føler sig tilpas og giver slip på sin selvkontrol mens hun arbejder.

Jeg husker særligt nogle  situationer hvor jeg så tydeligt kunne mærke Jettes energier arbejde indeni mig uden hun fysisk rørte ved mig – det var en bemærkelsesværdig men på ingen måde ubehagelig oplevelse.

Jeg vil til enhver tid anbefale Jette, og bruger stadig nogle af de teknikker hun har lært mig, samt reflekterer over de ting som min krop igennem Jette, fortalte mig havde brug for særlig opmærksomhed.

Det er helt sikkert at mine 3 behandlinger hjalp mig et stort skridt videre ud af en svær
periode i mit liv.”

Sygemeldt med depression.

Min pony døjede med astma i svær grad og havde kronisk astmaanfald. Han havde det tydeligt dårligt.

Dyrlægerne havde ikke succes med behandling med binyrebakhormon ej med forsøg med  astma medicin og ventilationsmaske beregnet til mennesker. Udmeldingen fra dyrlægen var aflivning.

Jeg ønskede at forsøge med kinesiologi og fik anbefalet Jette Kruse Larsen.

Efter 3 behandlinger af Jette og daglig homøopatisk medicin ophørte min pony med sit kroniske astmaanfald. Han hoster fortsat lidt, men han har ikke vejrtræknings-besvær, han er glad og han kan rides igen.

Line

Hest med astma

Charlotte skriver:

Da jeg kom til behandling hos Jette, havde jeg aldrig prøvet kinesologi før, så jeg var lidt skeptisk. Men jeg blev godt nok positivt overrasket.

Jeg havde det rigtig godt efter behandlingen, mere rolig og havde ikke ondt i mine hænder i lang tid efter. Jeg var dog lidt træt, men på den gode afslappede måde, som jeg sjældent oplever.

Ydermere fik jeg mere energi, så det var bare fantastisk.

Jeg fik også nogle værktøjer at arbejde med bagefter og de er rigtig gode og jeg bruger dem stadig når det er nødvendigt.

Jette kan varmt anbefales

Stress og uro i armene.

Min datter Cecilie havde længe klaget over ondt i maven.

Hun havde været ved lægen, og sendt til undersøgelse på OUH, men ingen kunne finde noget fysisk.

Cecilie klagede sig stadig og var svær at få i skole, når hun sagde, hun savde ondt. Jeg var i syv sind. Talte hun sandt eller var det bare en undskyldning for at blive hjemme. Skulle jeg tvinge hende i skole eller ville jeg være en dårlig mor?!

Så mødte jeg Jette på en messe og faldt i snak med hende, og hun fortalte, hun havde hjulpet mange børn.

Cecilie er en pige med  gang i, men da hun lå på briksen hos Jette, lå hun helt stille og sagde ingenting!!

Jeg glemmer aldrig hendes ansigt, da Jette sagde, at hun godt kunne forstå, hun klagede over ondt i maven. Det var måske den største sejr hun nogen sinde har fået, og det mest bebrejdende blik hun nogensinde har sendt mig.

Da vi kørte hjem, faldt Cecilie i søvn i bilen! Det mindes jeg ikke, hun nogensinde har gjort før!

Efter et par gange hos Jette var alle maveproblemer væk.

Behøver jeg sige, at Cecilie aldrig klager over ondt i maven mere.

Jette var vores redning.

Barn med ondt i maven.