Artikler

Kinesiologi

 

Kinesiologi betyder læren om bevægelse. Kinesiologien er udviklet af kiropraktorer i USA ud fra Vestens viden om anatomi, fysiologi og kemi og Østens gamle visdom om sundhed baseret på kroppens energisystem.

 

I kinesiologi anvendes grundlæggende muskeltest. Din krop vil reagere med et feedback, så ubalancerne i kroppen og metoden til at genoprette balancen findes.

 

Behandlingen sker ud fra, hvad din krop prioriterer, der skal arbejdes med. Det kan være udførelse af lette øvelser, jeg masserer eller holder blidt på refleks- og akupunkturpunkter, jeg bruger essenser, lys, lyd, farve, dufte m.m. Hver behandling er unik og tilpasset dit behov, således der arbejdes hen imod en krop i balance.

 

Jeg ser mennesket som en helhed, hvor krop, tanker, følelser, energi og kemi gensidigt påvirker hinanden, og under en behandling bliver der skabt balance mellem disse.

 

En behandling er langt hen ad vejen hjælp til selvhjælp. En behandling er netop med til at vække din vilje til forandring. Dit energiniveau til stige, så du finder styrken og troen på, at positive forandringer er muligt. 

 

Der kan arbejdes med et konkret problem, men kinesiologi kan også bruges forebyggende eller kombineres med anden behandling.

      Til klinik IMG 6849 2         Klinik IMG 6859 2

 

Tilbage til forsiden